dilluns, 11 de setembre del 2017

HIPNOSI PER A PERDRE PES I CANVIAR D'HÀBITS



Ha arribat el mes de setembre i els nens ja han començat l'escola, sembla que la teva vida torna a la normalitat, a la quotidianitat i, un any més, penses que és el moment d'anar al gimnàs, de perdre pes, de deixar anar el sedentarisme i els quilos de més que t'acompanyen. A més a més, també vols sentir-te millor i més en forma. 

Tanmateix, ara fa mandra començar una dieta que saps que abandonaràs aviat o que et provocarà un efecte rebot quan la deixis. I així, passen els dies sense sortir de l'espiral i sentint que cada dia que passa és més difícil sortir-ne sense una empenta, sense un cop de mà.

Ara bé, busques una empenta global i per això cada dia més persones com tu busqueu la resposta en la hipnosi.

Cada dia ets més conscient del potencial de la hipnosi per a augmentar el teu benestar i ara et preguntes si et pot ajudar a perdre pes, a canviar d'hàbits i a sentir-te millor.

Un cop més, la resposta és: sí. La hipnosi et pot ajudar a moltes més coses a més a més de a deixar de fumar, aquell gran producte que sembla que estigui fagocitant la hipnosi. 

Afortunadament, la banda gàstrica amb hipnosi et pot ajudar a:

  • Perdre pes. 
  • Sentir-te millor.
  • Canviar d'hàbits alimentaris.
  • Canviar d'hàbits per uns més saludables.
  • Evitar l'efecte rebot.
  • Integrar els canvis per a mantenir-los.

El treball amb la banda gàstrica amb hipnosi busca que puguis gaudir del procés per a que perdis pes de manera saludable i sense ansietat pel menjar. Alhora que canvies els teus hàbits alimentaris, comences a menjar d'una manera més saludable que t'ajudarà a mantenir-te en el teu pes. A més a més, menjar de manera més saludable, t'ajuda a sentir-te millor.

Per altra banda, la banda gàstrica amb hipnosi vol evitar la dieta estricta i vol evitar que passis gana, aquelles dues pors que tant et frenen a l'hora de començar a canviar.

Podem afegir que la banda gàstrica amb hipnosi també pretén que et sentis millor des del primer moment, que et sentis més actiu/va i gaudeixis del dia a dia i evitis el temut efecte rebot.

Finalment, amb la banda gàstrica amb hipnosi volem ajudar-te en el mínim temps possible, amb 3 o 4 sessions cada 3 setmanes aproximadament, en funció de cada cas perquè, com sempre, volem individualitzar cada sessió. D'aquesta manera ens adaptem més a tu i et podem ajudar més i millor.

Només ens queda recordar-te que la hipnosi i la banda gàstrica amb hipnosi han ajudat molta gent a canviar de vida i assolir el seu objectiu, seràs tu el/la següent?


Si t'has cansat de provar 1000 dietes diferents, 1000 productes diferents i segueixes igual, volent perdre pes, vine i coneix la banda gàstrica amb hipnosi.

La banda gàstrica amb hipnosi és una eina contrastada que t'ajudarà a reduir pes i viure d'una manera més saludable i més agradable. 

Salut!


Demana cita: info@espaihipnotic.cat /  657323650 (també whatsapp)


ESPAI HIPNÒTIC
Hipnosi - Flors de Bach - Massatge - Reiki
Sant Cugat i Barcelona

Colaborador de Centro Lesam, València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada