dimarts, 6 d’octubre del 2015

BANDA GÀSTRICA AMB HIPNOSI





Vivim en el món de la immediatesa, una època en què tot ho hem d'assolir per a ahir i això ens genera tensió, estrès i que ens oblidem de nosaltres mateixos. Tanmateix, hem interioritzat aquest ritme frenètic i permetem que regeixi tots els àmbits de la nostra vida. Per això, quan volem perdre pes, seguim el mateix patró d'immediatesa i ens torturem amb esport i dietes impossibles durant unes setmanes. Malauradament, el missatge que enviem al cos és el contrari, li estem dient que ens trobem en època d'escassetat i el cos ens protegeix acumulant reserves quan en té l'oportunitat. En resum, patim i després ve l'efecte rebot.

Ara bé, no ens donem per vençuts perquè podem perdre pes de manera efectiva per altres vies. Com per exemple, la quirúrgica. Existeixen operacions diverses per tal d'eliminar greixos i perdre, tot i que, són cares, impliquen cirurgia i comporten riscos.

Finalment, algú ens parla de la banda gàstrica amb hipnosi.

  • Què és la banda gàstrica amb hipnosi?
La banda gàstrica amb hipnosi, o virtual, busca el mateix que la banda gàstrica tradicional, reduir el teu estómac per tal que arribi abans la sensació de sacietat. A més a més de treballar l'autoestima, un canvi d'hàbits senzill i progressiu, combatre l'ansietat pel menjar i acompanyar-te en el procés.

Es tracta d'un procediment que busca facilitar-te les coses, que el fet de perdre pes es converteixi més en una diversió que no pas en un suplici. Així mateix, busquem que els resultats s'allarguin en el temps i el canvi sigui estable. És a dir, que vagis perdent pes i reduint talles progressivament, alhora que et sorprens amb els canvis i les sensacions positives que experimentes.

Globalment, aprofitem les capacitats de la teva ment subconscient i la posem a treballar en el teu propi benefici. És a dir, aprofitem la gran premissa que diu que qualsevol vivència viscuda en estat hipnòtic activa els mateixos recorreguts neuronals d'una experiència real. Per tant, un cop instal·lada la teva banda gàstrica amb hipnosi, la teva ment subconscient treballarà amb nova informació i la remetrà a la teva ment conscient, que actuarà en conseqüència.

  • Quin és el procediment?
De procediments, en podem trobar diversos, potser un per a cada professional que treballa amb la banda gàstrica amb hipnosi. 

En el cas d'ESPAI HIPNÒTIC, faig 3 sessions individuals d'hipnosi i en recomano una 4a en els casos més complexos, com a recordatori final.

Molt breument:

A la primera sessió ens entrevistem, instal·lem la banda virtual, establim les pautes d'actuació de la persona i entrego 2 àudios de reforç.

A la sessió següent, valorem i reforcem la feina de la sessió anterior, a més a més d'ampliar el treball sobre els canvis i el reforç de l'autoestima.

A la tercera, incidim més en tots els beneficis obtinguts arran d'aquest procés, força holístic perquè incideix en molts aspectes encara que se centri en la banda gàstrica i la pèrdua de pes.

  • I l'ansietat pel menjar?
El protocol de banda gàstrica amb hipnosi també busca deslliurar-te de l'ansietat pel menjar i la treballa durant les hipnosis.

Pel que fa a l'ansietat, cal ressaltar uns consells bàsics aplicables a tothom, vulgui o no vulgui perdre pes:
  • Bona hidratació (aigua, infusions,...)
  • Evitar excitants ( cafè, te, refrescos de cola...)
  • Prendre aliments amb fibra, amb omega3 (peix blau, fruits secs...), amb magnesi (nous, fruita...).
  • Moure's una mica.
  • Respirar millor (fer respiracions conscients i profundes)
  • Menjar lentament, sense pressa i mastegant bé.

En resum, si t'has cansat de provar 1000 dietes diferents, 1000 productes diferents i segueixes igual, volent perdre pes, vine i coneix la banda gàstrica amb hipnosi.

La banda gàstrica amb hipnosi és una eina contrastada que t'ajudarà a reduir pes i viure d'una manera més saludable i més agradable. 

Salut!


Demana cita: info@espaihipnotic.cat /  657323650 (també whatsapp i telegram)











ESPAI HIPNÒTIC
Hipnosi - Flors de Bach - Massatge - Reiki
Sant Cugat i Barcelona

Colaborador de Centro Lesam, València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada